






Dzięki cyrkulatorowi do gotowania sous vide Anova Precision będziesz mógł samodzielnie przygotować wiele wyjątkowych dań w swoim własnym domowym zaciszu. Jeśli chcesz poznać zupełnie nowe smaki potraw lub szukasz sposobu, aby zaskoczyć znajomych swoimi kuchennymi umiejętnościami, koniecznie sprawdź, co oferuje to wyjątkowe urządzenie.
Dzięki cyrkulatorowi do gotowania sous vide Anova Precision będziesz mógł samodzielnie przygotować wiele wyjątkowych dań w swoim własnym domowym zaciszu. Jeśli chcesz poznać zupełnie nowe smaki potraw lub szukasz sposobu, aby zaskoczyć znajomych swoimi kuchennymi umiejętnościami, koniecznie sprawdź, co oferuje to wyjątkowe urządzenie.
Sous vide to innowacyjna metoda przygotowywania potraw, która stosowana jest w najlepszych restauracjach na całym świecie.
Nazwa tej nowoczesnej techniki wywodzi się z języka francuskiego i odnosi się do gotowania próżniowego w precyzyjnie kontrolowanych temperaturach. Sous vide coraz częściej pojawia się w popularnych programach kulinarnych, na blogach i w internetowych przepisach. Wszystko ze względu na unikalne walory smakowe mięs, ryb i warzyw gotowanych w ten sposób.
Cyrkulator do gotowania Anova Precision to urządzenie zaprojektowane do codziennego domowego użytku. Dzięki niewielkim gabarytom bez problemu zmieści się w niemal każdej kuchennej szufladzie, a zdejmowany zacisk pozwoli dodatkowo zaoszczędzić przestrzeń.
Potrzebujesz zaledwie kilku sekund, aby zainstalować go na dowolnym garnku i rozpocząć nowoczesny proces gotowania sous vide.
Silnik oraz grzałka o mocy 1000 W zapewniają stały przepływ wody oraz jej podgrzewanie na poziomie 8 litrów na minutę. Urządzenie szybko nagrzewa ciecz i precyzyjnie utrzymuje wybraną temperaturę.
Dzięki łatwej obsłudze nawet dziecko może skorzystać z techniki, która do tej pory była zarezerwowana jedynie dla najlepszych kucharzy na świecie.
Z poziomu czytelnego ekranu dotykowego można ustawić docelową temperaturę oraz czas gotowania.
Nie musisz już w nieskończoność regulować palnika lub płyty grzewczej i kontrolować poziomu ciepła za pomocą termometru. Jedyne czego potrzebujesz to urządzenie Anova Precision, garnek z wodą i jedzenie zamknięte w szczelnym woreczku.
Kiedy przygotujesz już urządzenie, garnek i jedzenie, które chcesz przyrządzić metodą sous vide, możesz spokojnie opuścić kuchnię i pozwolić, aby cyrkulator Anova Precision przejął Twoje obowiązki. Dzięki łączności WiFi wszystkimi parametrami gotowania można sterować z poziomu smartfona.
Dedykowana aplikacja Anova Culinary dostępna w Google Play i App Store umożliwi precyzyjną kontrolę temperatury i czasu podgrzewania wody. Ponadto, znajdziesz w niej setki przepisów i porad, które pomogą Ci opanować technikę gotowania sous vide do perfekcji.
Zobacz także